loader image
service Indreptari cu ventuze va ofera o gama variata de servicii
servicii

Tinichigerie PDR

Reprezinta procesul prin care sunt indepartate, fara revopsire, indoiturile provocate in urma tamponarilor usoare, actelor de vandalism, loviturilor de parcare etc. Se aplica atat elementelor din aluminiu cat si celor din otel.

servicii

Reparatii grindina

Prin aceasta metoda de indreptare cu ventuze, putem indeparta indoiturile provocate de grindina cazuta pe masini. Acest tip de indreptare este 100% ecologic iar masinile isi pastreaza garantia vopselei aplicate de fabricant.

diagnoza vopsea

Test grosime vopsea

Cu ajutorul aparaturii de ultima generatie analizam zonele in care caroseria a fost chituita sau revopsita. Acest serviciu este recomandat clientilor ce vor sa stie starea stratului de vopsea de pe masina si se aplica elementelor din aluminiu si otel.

exterior polish

exterior Detailing

Se realizeaza cu masini de polish dual-action, paste abrazive si fine de la Meguiars. Acest procedeu elimina imperfectiunile lacului ( coaja de portocala, zgarieturile fine, umbrele si hologramele ).

polish faruri

Polish faruri / triple

Acest procedeu consta in restaurarea farurilor matuite si zgariate. Prin acesta se indeparteaza lacul decontaminat si degradat al farurilor, se aplica corectia la suprafata, apoi ceara de protectie de la Meguiars.

suna acum si fa o programare