loader image

Indreptări cu ventuze

Suntem Service auto Indreptari cu Ventuze SRL – primul atelier autorizat R.A.R in acest domeniu, format dintr-o echipa profesionista cu experienta in domeniul PDR ( Paintless Dent Repair ), adica tinichigerie fara revopsire (tinichigerie ecologica). Va oferim cele mai bune servicii in materie de „indreptari cu ventuze”. Avem o experienta de peste 30 de ani in domeniul „tolerie” (indreptari auto fara vopsire).

Aceasta meserie este o „arta” care solicita calitate, dedicare si perfectiune, de aceea facem tot posibilul sa satisfacem dorintele si nevoile clientului. Initial, am inceput cu indreptatul fara vopsire cu ajutorul unor tije metalice, speciale, cu ajutorul carora imboldeam tabla din interior spre exterior, fara a afecta lacul si vopseaua, asemanator cojii de portocala. Ulterior, ne-am initiat in indreptarea cu ventuze, o noua tehnologie revolutionara, pur si simplu indreptare pe exterior, fara a mai fi nevoie sa dezechipam elementele de caroserie.

Indreptarile auto cu ventuze (tinichigeria ecologica / PDR) reprezinta procesul prin care indoiturile din caroseria autoturismelor sunt inlaturate, fara revopsirea elementului.

Indreptari auto cu ventuze Service Contact
Despre noi "indreptari cu ventuze SRL"

Avantajele tehnologiei PDR

Oferim garantia totala a lucrarilor efectuate.

- 01

Ecologic: Acest proces este 100% ECOLOGIC, vopseaua originala de fabrica nefiind înlaturata

- 02
Salvezi timp

Timpul de lucru redus: durata interventiei este masurata în ore, nu în zile ca in cazul metodei clasice (chit, vopsea, lac etc.)

- 03
Salvezi bani

Costuri reduse: De obicei preturile sunt la jumatate fata de un element indreptat+vopsit.

- 04
Calitatea

Metalul nu sufera nici un fel de tratament termic care sa determine aparitia ruginii. Vopseaua originala de fabrica nu este îndepartata.